Uterum

Uterum – efter dina önskemål

Bentech hjälper dig att realisera din dröm om ett uterum – helt enligt dina önskemål. Med hjälp av våra väggpartier skapar vi ett uterum som passar för ditt hus och för dina ändamål. Du kan installera ett öppningsbart glastak i ditt uterum, flexibla skjutpartier och andra glaspartier i önskat mått och utseende. Bentech är med dig hela vägen – från start till mål!

Planera ditt uterum

Det kan kännas svårt att sätta igång med planeringen. Hur ska man tänka, var ska man börja? Bentech har stor erfarenhet av uterum och guidar dig genom hela planeringsstadiet. Vi ser till att den mentala bild du har av ditt framtida uterum blir till verklighet! Vi erbjuder hjälp med ritning, ger dig tips och råd och sätter samman förslag.

Installation av uterum

När vi tillsammans kommit fram till hur ditt uterum ska se ut så utför vi en snabb och noggrann installation av det.

Funktion

Vi ser till att ditt uterum fungerar på det planerade sättet och ger dig tips på hur du kan använda ditt uterum och ditt glastak!

I galleriet här bredvid kan du se några exempel på de uterum vi installerat för våra kunder. Är du intresserad av ett uterum från Bentech? Kontakta oss så berättar vi mer!