Referenser

Inglasningar från Bentech

Glastak för restauranger…

Installera ett öppningsbart glastak i din restaurang – det finns många fördelar! På sommaren undviker man enkelt regn, och på höstkanten kan man förlänga säsongen långt in på vintern. Har man ett isolerat öppningsbart glastak kan man använda restaurangen året om och beskåda en klar vinterhimmel. Kostnaden för att installera ett öppningsbart glastak återbetalar sig oftast redan första året.

Ref: Sillen & Makrillen, Mollösunds Wärdshus, Le Pain Francais.

Inglasning för kontor…

Kontorslandskap skall vara pålitliga och funktionsdugliga utan frekventa servicebesök, precis som vårt Bentech 5, eller Bentech Freedom.

Med våra system får man en kvalitativ känsla som även reflekterar intrycket av ert företag. Vare sig det gäller skjutpartier, fasta glasväggar, eller slagdörrar helt i glas, så har vi rätt inglasning för ditt kontor!

Ref: Höganäs AB, Edison Park, Vida Arena, Lindab Arena.

Uterum…

Att bygga ett uterum är en rolig men tidskrävande process.
Genom att låta oss vara med i planeringen av ditt uterum, från början till slutet, underlättar processen.

Många som har bestämt sig för att bygga ett uterum med stora fönster eller eventuella glastak kontaktar oss för att fråga vad vi kan erbjuda. Skillnaden mellan våra öppningsbara tak och takfönster eller vanliga glastak är: Man slipper sitta i ett ”växthus/drivhus” för att man kan ventilera när man vill, och man släpper in mycket mer naturligt ljus än om man bara använder vanliga takfönster. Taken är unikt utformade för Ert uterum, och passformen blir helt perfekt. Slutresultatet är ett uterum som man använder ofta och mycket.

Här ser ni expempel på beställare och byggherrar vi arbetat med.